неделя, 27 юни 2010 г.

Устройство за създаване на онлайн видео и аудио с компютърна програма за уеб камери




Broadcasting online video and sound from capture device using web  camera computer application


Софтуер за Сигурност


Ако се окажете в ситуация в която бихпе искали да наблюдавате с камера определена площ и да имате видео запис, сървърния софтуер уеб камера може да бъде правилният избор за вас. Използването на това приложение ви дава възможност да имате видео запис, като уеб камерата започва да записва при улавянето на най малкото движение.
В зависимост от вашите нужди, кадрите и звуците уловени от камерата могат да се съхраняват на твърдия диск, или ако е видео материал който искате да бъде на разположение извън него, могат да бъдат излъчвани използвйки функцията "излъчване" чрез сървъра на сайта.
В зависимост от качеството на уеб камерата и видео картата на потребителя, картината може да бъде максимално ясна, с висока дефиниция ТВ сигнал.
Инсталирайки този софтуер, вие си осигурявате една сигурна и не скъпо струваща защита на определеният от вас район, имайки предвид че в сегашната икономическа обстановка, наемането на охрана или съдаването на професионална система за мониторинг би била една скъпо струваща инвестиция
Този направи си сам метод ви спестява пари, но в същото време не прави никакъв компромис от гледна точка на вашата сигурност.

Уеб камера софтуер улавяща всяко движение, алармира, улавя снимки, записва видео и изпраща снимки по електронна поща


Webcam software detects movement, triggers siren, captures  snapshots, records video, and sends captured images by e-mailУеб камерите могат да бъдат използвани за повече от интернет комуникации. Те могат освен това да бъдат много полезни в дома или охранителният бизнес.

Софтуерът е достъпен за всеки.


Начинът, по който работи е да проучи картината изпратена от камерата, която е или свързан чрез USB или чрез използване на видео устройство за улавяне на движението. След като долови движението, програмата може да задейства няколко зададени команди включително и задействане на алармата.
По-популярното приложение, обаче, е или да изпраща снимки на какво се случва в областта която е обхваната от уеб камерато мигновенно, или дори да излъчва точно какво се случва с аудио, както и с изображения. Ако е инсталирано тайно, това приложение може дори да бъде използвано за нелегално наблюдение.
Предвид големия размер на системите за сигурност която е свързана с webcamera, това би бил идеалният начин за евтина и проста охранителна мярка на мястото около вашият компютър от нарушение или грабеж.

Модерните професионален софтуер за наблюдение работи с
всички Уебкамери и по-големите заснемащи карти.

Webcam software identifies movement, sounds alarm, captures images,  records video, and sends captured images by email


Надзорното прилагане на компютърните програми е станало толкова сложно, че средният потребител не би могъл лесно да се справи с тяхното инсталиране, настройка и модернизиране на своята система за сигурност, и вместо да се претоварвате с интернет информация и ноу хау, тази програма би ви спестила доста време и би ви улеснила значително.
Вие не трябва непременно да се отървете от една работеща аналогова система за видеонаблюдение с цел актуализиране на стрийминговите видеоклипове, които може да бъдат наблюдавани от всички в интернет пространството или 3G телефон. Видео улавящи карти могат по електронен път да конвертират изображенията за излъчване. До неотдавна не е имало реални опити за стандартизиране на новите Интернет фотоапарати; всяка марка и производител функционира малко по-различно.
Професионален софтуер за сигурност вече е на разположение, който ще работи с всяка уеб камера или уеб камера IP и с повечето записващи карти. Вие можете да контролирате всичко което вашите детектори за движение улавят от вашият офис или дом докaто сте на другият край на света.
Софтуерът може да не е прост, но той може да улесни значително вашият живот.



Няма коментари:

Публикуване на коментар